Inchecken in Winterberg via de locker (receptie)

Bij onze receptie in Winterberg zijn onze medewerkers niet altijd fysiek aanwezig maar we zijn altijd bereikbaar voor vragen of om te helpen. Via de eenvoudige stappen hieronder kan je eenvoudig digitaal inchecken.

Voorbereiding voor aankomst

De receptie heeft een voordeur met een digitaal slot. Het slot open en sluit je met onze Welcome.in app op je smartphone. Meer informatie over deze app vind je in deze FAQ

Je moet daarvoor eerst de app en de sleutel koppelen:

1. Download en installeer de Welcome.in app (internet noodzakelijk) en geef toestemming voor bluetooth en toegang tot locatie:
2. Open de Welcome.in app in de App Store (Apple) of open de Welcome.in app in de Google Play Store (Androi
3. Koppel de digitale sleutel
4, Log in met je boekingsnummer en postcode en koppel de sleutel aan je boeking.

Alle medereizigers kunnen de app en voordeursleutel + lockersleutel ook gebruiken met het boekingsnummer en de bijbehorende postcode. Let op: om de digitale sleutel te kunnen gebruiken moet je bluetooth en je locatie aan staan.

Adres receptie
Welcome in Winterberg
Am Waltenberg 4
59955 Winterberg Duitsland

Bij onze receptie kan je kosteloos gebruik maken van onze Wifi

Netwerk: Welcome-Gast
Wachtwoord: Gast2023

Voordeur met digitaal slot
Je vindt onze receptie boven de kledingwinkel “Bonita”. Aan de linkerzijde van de winkel zit de voordeur van de receptie. De voordeur van de receptie open je met je digitale toegangssleutel

1. Open de Welcome in app
2. Klik op deur openen/sluiten
3. Houd de telefoon bij de sensor, het slot activeert
4.De deur maakt een geluid en is 5 seconden ontgrendeld
5. Open de deur, door de deur met enige kracht open te duwen

Sleutel uit de locker halen
Via de trap kom je bij de lockers met daarin de sleutel van je accommodatie. Het nummer van je accommodatie komt overeen met de locker.

1. Open de Welcome in app
2. Klik op locker openen/sluiten
3. Houd de telefoon bij de kast, het slot activeert
4. Klik in de app op locker openen/sluiten, het deurtje gaat vanzelf open
5. Je vindt de sleutels van je accommodatie in de locker

Heb je een vraag of heb je hulp nodig?
Schroom niet om ons te bellen of te mailen; we helpen je met alle plezier verder. Ook buiten onze reguliere openingstijden zijn we er voor je, dankzij onze nooddienst.

Mocht je tijdens je verblijf tegen een probleem aanlopen dat echt niet kan wachten, zoals problemen met inchecken of een defect in de accommodatie, dan is onze nooddienst er om je uit de brand te helpen.

Je kunt ons gewone telefoonnummer bellen +31 (0)118 236060 / +49 (0)2981 899891 en als we gesloten zijn, kies je simpelweg voor de nooddienst in het keuzemenu.