Nooddienst

Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m donderdag + zaterdag: 9.00-17.00u

Vrijdag: 9.00-20.00u

Zondag: gesloten

Voor calamiteiten staan wij ook buiten openingstijden voor onze gasten met de nooddienst klaar. Dit gaat dan om dingen die absoluut niet tot de volgende (werk)dag kunnen wachten zoals problemen met inchecken, geen toegang tot de woning, verloren sleutels, technische problemen met bijvoorbeeld water of verwarming, schades zoals lekkages of het ontbreken van essentiĆ«le spullen.

De gegevens van de nooddienst zijn terug te vinden in de incheck mail en de Welcome in app

Omdat wij in ons aanbod diverse woningen hebben van (particulieren) eigenaren is in sommige gevallen de eigenaar bereikbaar voor calamiteiten. In de incheckmail staat altijd hoe je contact op kunt nemen wanneer dit nodig is.

De nooddienst is iedere dag bereikbaar tussen 17.00-9.00 u en op zondag de gehele dag.